ANII DE AUR

Nu Rata

Dupa un deceniu de rezistenta numantina, satula de ideea sacaitoare a nepoatei de a merge la programul de televiziune pe care il urmarea in fiecare dupa-amiaza in public, septuagenarul a acceptat sa formeze numarul magic. Nu numai ca nu a durat mult pana cand ea a fost catapultata la celebritate la miticele studiouri Prado del Rey, unde a impartasit uimirea, un sandvis cu ton, un shake mediteranean fara zahar adaugat si aplauze cu un grup mare de cetateni in varsta din Villalgordo del.

Jucar si un alt grup mare de aceeasi varsta din orasul apropiat Dolorosa de Hellin, nu numai ca vecinii ei din cartier i-au inghitit invidia si fata in prim-plan de pana la trei ori, nu doar ca a avut imensa fericire. de a-l intalni in persoana pe simpaticul si chipesul prezentator al A obtinut si un autograf si doua sarutari pe ambii obraji, nu numai ca i s-au dat toate acestea, dar s-a intors cu un plan sub brat. Un plan care avea sa schimbe drastic si ireversibil restul zilelor sale de aur.

A cautat permisul de autobuz in portofel. Mai aveau opt calatorii ramase. Perfect. Gazda era draguta si draguta, in regula, dar nu avea intotdeauna dreptate. O bancnota de zece euro, o moneda de doi euro si o moneda de un euro. Suficient. El a spus ca a fost „profund socat”.

Au fost comentarii de genul, clar fara legatura cu scenariul, ceea ce i-a placut cel mai mult la frumoasa prezentatoare si unul dintre motivele, daca nu si principalul, pentru care a ajuns sa se agate de program ., cum ar spune nepoata lui. „Profund socat”. Asa spusese si asa cum a acceptat la inceput. Cu toate acestea, mai tarziu, ea nu era atat de sigura.

Dintr-o data, acolo unde prezentatorul vazuse imaginea scuipatoare a singuratatii, privitorul fidel a vazut o singura oportunitate. A cerut la casa de bilete urmatorul interurban. El pleca in cincisprezece minute. In alte cincizeci avea sa ajunga la destinatie. Grozav. De data asta baiatul a gresit. Fara indoiala ca calatoria, chiar daca ar fi fost o calatorie scurta dus-intors, ar fi intotdeauna mult mai imbogatitor decat sa stai acasa, singur cu programul tau preferat.

Ii spunea nepoatei sale despre acea prima calatorie ca a mers fara probleme, ca era singurul pasager care nu voise sa coboare in gara, multumesc, dar ar astepta calatoria de intoarcere, daca se poate,

In urmatorii ani de aur, deja singura, deja insotita de vreo vecina pe care reusise sa o convinga, fie pe trasee familiare, fie pe trasee necunoscute, nu prea lungi si mereu dus si inapoi, au vazut-o urcand in urban si interurban cu un drum aproape zilnic. frecventa..

Nepoata ei ar spune ca, la inceput, a fost singurul pasager care nu dorea sa paraseasca vehiculul la sfarsitul calatoriei, decat daca o astfel de masura era esentiala. Ar dezvalui ca, in timp, au aparut imitatori. Foarte putini si imprastiati, s-au ocupat sa absoarba peisajul pe care alti calatori l-au aruncat in favoarea telefoanelor mobile si a tabletelor.

Ocazional, si previzibil, unul dintre nomazi, aproape intotdeauna, dar nu exclusiv barbati, sfideaza norma pentru a porni o conversatie care, speram, ar putea duce la o intalnire pentru dans in duminica urmatoare sau chiar, cu mult mai mult noroc, la o relatie formala.

S-a aflat ca septuagenara a avut grija sa evite aceste intalniri si ca a avut suficiente resurse pentru a dilua, una cate una, incercarile. Acesta era, daca ceva, singurul inconvenient al planului de sub brat pe care, fara sa-l intentioneze, prezentatorul i-l daduse in acea zi indepartata a aparitiei sale in studiile mitice si pe care il imbratisase pana cand cresterea sa crescanda l-a impiedicat sa-l faca. deci.probleme de sanatate.

La scurt timp dupa moartea ei, se stie ca nepoata a reusit sa intre in program in direct pentru a-i multumi frumosului prezentator pentru reusita de a-si smulge bunica din pumnul scaunului care o mistuia si de a fi readus-o la viata.

Reactia prezentatorului, care nici nu si-a amintit comentariul si nici nu a inteles nimic, s-a inmultit pe restul canalelor de televiziune si, bineinteles, a devenit virala pe La Red, unde, la randul sau, a generat o multitudine de meme si opinii celor pe care le puteti.

Este suficient sa fie prevazut cu un mobil, o tableta sau un laptop. Aceste dispozitive va permit, de asemenea, sa scapati de peisajul plictisitor, ca sa nu mai vorbim de avantajul ignorarii necazului nomazilor si a privirii lor iritante si singuratice prin ferestre.

Recente