7 Actori celebri care au refuzat roluri celebre

Nu Rata

Top 7 – Actori celebri care au refuzat roluri celebre

Will Smith – Neo, The Matrix

Nu stiu cum cum vi-l inchipuiti voi pe Smithy dar eu numai in Matrix nu mi-l pot inchipui. Hancock mai treaca, mearga dar NEO? In plus, Will a declarat el insusi ca a renuntat la rol pentru ca si-ar fi batut joc de acest film, considerandu-se nu asa destept ca actor precum Keanu Reeves. Bine ca a mentionat “ca actor” ca altfel ne indoiam si mai mult de capacitatile sale intelectuale. Anyway, ar fi fost interesant sa-l vedem pe NEO dansand rap. Ca si o curiozitate suplimentara, si Ewan McGregor a refuzat acest rol. Probabil pentru ca nu putea trece nici el cu bine peste un film in care sa nu-si arate curul.

Cary Grant – James Bond

In caz ca nu stiati, producatorii seriei James Bond l-au desemnat initial pe Cary Grant in rolul agentului 007. Acesta a refuzat oferta politicos, nedorind sa ia parte la un serial. Asa ca rolul i-a fost aruncat lui Sean Connery, care a debutat in serie ca Dr. No in 1962, desi producatorul nu era pe deplin multumit de aceasta alegere.Din pacate pentru el, Cary a trait sa-l vada pe Sean in plina ascensiune, turnand film dupa film, chiar si la 20 de ani dupa ce fosta vedeta pusese ghetele de actor in cui.

Sean Connery – Gandalf, Lord of the Rings

In mod ciudat, Sean Connery a refuzat rolul vrajitorului Gandalf din adaptarea pentru marele ecran a cartii lui J.R.R. Tolkien, Lord of the Rings Trilogy. Motivul sau a fost unul cat se poate de onest: perioada prea lunga de filmare, aproximativ 18 luni. La varsta si la cariera sa, il intelegem. Oricum, Sir Ian McKellan s-a achitat cu bine de sarcinile trasate de producatori.

Daryl Hannah – Vivian, Pretty Woman

Daryl Hannah a fost prima care a refuzat rolul tarfei Vivian din filmul Pretty Woman, considerand ca este defaimator pentru ea ca femeie. Aceasta etica exagerata nu a oprit-o insa sa joace rolul unei stripteuze in Dancing at the Blue Iguana. Dupa ce mai tarziu si Molly Ringwald a refuzat acelasi rol, Pretty Woman a devenit Julia Roberts, fericita posesoare a unei cavitati bucale demna de o prostituata cu talente.

Al Pacino – Han Solo, Star Wars

Al Pacino, Nick Nolte si Christopher Walken au fost cu totii posibili interpreti ai rolului lui Han Solo din trilogia Star Wars. Din fericire pentru toti fanii seriei, rolul aventurierului a fost jucat de un alt aventurier cu state vechi la hollywood, Harrison Ford. Cu tot respectul de rigoare pentru Al Pacino dar ne bucuram cu totii ca nu a acceptat acest rol.

Bruce Willis – Sam Wheat, Ghost

Bruce Willis a refuzat rolul fantomei din The Ghost sustinand ca un asemenea rol i-ar fi distrus cariera. Un asemenea rol nu i-a dat insa mari batai de cap ani mai tarziu, cand a turnat The Sixth Sense, fara niciun fel de remuscare.

Kevin Costner – Bill, Kill Bill

Kevin Costner a refuzat si el un rol care l-ar fi facut din nou mare, cel al lui Bill din povestea lui Tarantino, Kill Bill. A reusit in schimb sa isi puna capat carierei, punandu-si la bataie onoarea in Water World.

 

Recente