Visele iti dezvaluie daca ai probleme cu banii!

Nu Rata

Datorita crizei financiare din ultimii ani, oamenii au mai multe probleme in ceea ce priveste banii. Iar acest lucru iti poate aparea in vis, sub diferite forme. Daca, inainte de culcare, gandul iti sta la bani, cel mai probabil despre asta vei visa. Sa deslusim cateva vise cu si despre bani si sa intelegem ce vrea subconstientul nostru sa ne transmita.

Visezi ca transporti bani, insa ii pierzi pe drum. Visul este influentat foarte mult de recipientul cu care transporti banii. Daca este o roaba, o galeata sau orice mijloc mai invechit, inseamna ca nu te descurci cu gestionarea banilor deoarece metodele tale sunt prea invechite. In acest caz incearca sa gasesti noi modalitati de a-ti gestiona banii astfel incat sa ai o stabilitate pe plan financiar (poate faci un depozit la banca de unde poti lua ceva dobanda).

Visezi ca esti in cadere libera. Desi este un vis destul de comun, poate semnifica probleme financiare. Caderea in gol face referire la o regresie, si nu la o imbunatatire.

Visezi ca esti intr-un loc de unde nu poti iesi. Oricum de mult ai cauta, nu poti gasi iesirea si te invarti in cerc. Asta faci si in viata reala, ai o problema financiara si nu gasesti o cale de rezolvare. Poate fi din cauza datoriilor (rate, chirii, facturi, datorii la alte persoane), pe care nu stii cum sa le imparti astfel incat sa le achiti total.

Visezi ca ti-ai pierdut portofelul sau cardul. De cele mai multe ori, inainte sa ne indreptam spre casa de marcat verificam portofelul daca avem bani suficienti sau macar cardul. In vis, acest lucru poate semnifica risipa, poate ai cumparat de curand ceva de care nu aveai neaparat nevoie, iar asta a dus la o restrangere a bugetului pentru urmatoarea perioada.

Visezi ca ai castigat la loto. Este un vis plin de bucurie, care te scapa de toate datoriile financiare. Un asemenea vis poate semnifica o buna gestionare a banilor, faptul ca esti calculat si nu faci risipa. Tine-o tot asa!

Visezi ca ai masina pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Din nou un vis frumos, cu semnificatii pozitive. Masinile din vis, si mai ales cele luxoase, reprezinta abilitatea de a progresa si de a ne atinge telurile. Daca tu conduci, inseamna ca deciziile pe care le iei sunt foarte bune si se intrevede un castig financiar apropiat.

Recente