Silviu Prigoana regreta impacarea sa cu Adriana Bahmuteanu!

Nu Rata

Cuplul Prigoana – Bahmu este cunoscut pentru relatia lor tumultoasa. De curand, Adriana Bahmuteanu a facut unele declaratii cu privire la problemele aparute in relatia sa cu Silviu.

„Mi-a dat un act prin care eu mă angajez că renunţ la toate procesele. Nu am vrut şi de aici au apărut toate problemele. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Dar o să le spun la timpul potrivit. Sper să nu se mai repete. 

Fiecare cuplu are discuţii…nouă nu ne lipseste nimic teoretic. Practic, ne lipsesc foarte multe lucruri. Aveţi grijă cu cine vă măritaţi şi cu cine faceţi copii. Dar aşa nu se mai poate. Dacă anul trecut nu mă împăcam cu el, regretam toată viaţa. 

Nu aş fi vrut să îmi reproşeze asta copiii mei. Pentru ei am facut-o. Consider că am făcut tot ce se putea face ca să fim o familie. 

Suntem doi nebuni, aşa nu se mai poate. Dacă ne vom despărţi, sper să nu simtă copiii asta”, a marturisit plangand prezentatoarea la „Acces direct”.

De asemnea, Slviu Prigoana a facut si el cateva declaratii in cadrul emsiunii “Un Show Pacatos”:

„Dacă e nefericită, de ce nu pleacă? Eu am crezut că mă iubește. De 1 mai am fost singur la mare cu copiii, ea avea contract și nu a fost alături acolo cu noi. Toate treburile ei sunt mai importante decât familia. 

Acum un an și nouă luni, ea a plecat pe poarta din spate. Mara Bănică mi-a băgat mortul în casă când s-a întors. Ea vrea beneficii casa, teren, vrea acțiuni. A fost angajată la mine și a luat foarte mulți bani salariu.

 Și colac peste pupăză, Adriana a depus plângere penală împotriva mea, nu mă așteptam la așa ceva”.

Recente