Oana Roman a ramas socata la auzul vestii ca este posibil sa nu mai poata face inca un copil!

Nu Rata

Dupa ce a nascut, Oana a avut unele complicatii, care au aadus-o din nou pe masa de operatie.

Din pacate, operatia de cezariana pe care Oana Roman a suferit-o, i-a afectat grav sanatatea. Chiar in momentul in care era fericita si implinita, au inceput aceste probleme, sa se simta rau si a trebuit sa sufere doua interventii chirurgicale, insa din nefericire, vor mai urma si altele.

„M-am trezit la reanimare, plină de tuburi şi de sonde şi de branule … şi de tot felul de lucruri. M-am bucurat că sunt vie. Doctorul nu ştia 100 % ce este acolo până în momentul în care a deschis să vadă.

Să stai patru zile în reanimare nu e simplu. 4 zile şi 4 nopţi am văzut un perete. Nu era aer curat, nu se deschid geamurile la Reanimare. 

Mi se dădeau permanent anestezice foarte puternice. Aproape o săptămână nu mi-am văzut fiica. Nu ştiu dacă mai pot să fac copii. 

Trebuie să treacă doi ani, iar ginecologul care mă va opera va trebui să fie asistat de medicul care mi-a făcut acum operaţia. Trebuie să am curajul să mai încerc să fac asta” a declarat fiica fostului premier in cadrul emisiunii : “Agentul VIP”.

Recente