Fresh! Katy Perry a lansat online albumul

Nu Rata

Cu doua zile inainte de lansarea oficiala a noului sau album, “PRISM”, Katy Perry, a decis sa ofere online tuturor fanilor sai posibilitatea de a asculta noile sale piese.

13 trackuri noi (in versiunea standard) si 16 trackuri (in versiunea deluxe) – asta inseamna noul material discografic produs de Dr.Luke, Max Martin, Cirkut, Greg Wells, Klas Ahlund, Bloodshy, Stargate, Greg Kurstin si Benny Blanco.

“Toate piesele sunt inspirate din viata reala. Pot compune doar daca ma inspir din autobiografie. Toate dovezile se regasesc in muzica. Le-am transmis fanilor mei ca daca vor sa stie adevarul despre mai multe lucruri din viata mea trebuie doar sa asculte piesele de pe album”, a declarat Katy Perry despre noul sau album.

“Nu am vrut sa realizez ”Teenage Dream 2.0.”. ”Teenage Dream” a avut un concept maret, o adevarata arta pop. ”Prism” este mai organic, mai natural, vulnerabil si onest, dar tot are aceeasi doza de umor”, a adaugat Katy Perry despre albumul “Prism”.

1. ”Prism” contine 16 piese in varianta deluxe. Precedentul album al artistei, ”Teenage Dream”, continea 12 piese dar, dupa lansarea editiei deluxe ”The Complete Confection”, materialul ne mai incanta cu inca nu mai putin de sapte noi trackuri!

2. Piesa preferata a lui Katy de pe album este ”Unconditionally”. Aceasta se pare ca este cea mai matura piesa de pe noul album al artistei. “There is no fear now… I will love you unconditionally” este unul dintre versurile trackului.

3. Juicy J apare ca featured artist pe trackul ”Dark Horse”. Aceasta este singura colaborare care figureaza in tracklistul albumului ”Prism”. Piesa a fost produsa de catre Max Martin si Dr. Luke, cel din urma producand si albumul de revenire al lui Juicy J, ”Stay Trippy”, lansat luna trecuta.

4. Albumul ”Prism” a fost inregistrat partial in Suedia. Artista insusi a declarat acest lucru, spunand ca unele inregistrari au avut loc si in Santa Barbara, California. O parte din piesele de pe noul album au fost inspirate, in crearea lor, de cariera cantaretei suedeze Robyn, care a fost opening act in cadrul ultimului turneu al lui Katy Perry, ”California Dreams Tour”. Doua dintre piesele inregistrate in Stockholm sunt ”This Is How We Do” si ”Walking On Air”.

5. Din punct de vedere liric, piesa Legendary Lovers are cel mai interesant refren. “Take me down to the river/ Underneath the blood-orange sun/ Say my name like a scripture/ Keep my heart beating like a drum”, sunt cateva dintre versurile piesei a carei idee se bazeaza pe elementele karma si infinitate.

6. ”Double Rainbow” a fost compus in colaborare cu Greg Kurstin si Sia Furler. O combinatie care se anunta exploziva. Sia a compus in ultima perioada pentru nenumarati artisti de renume, inclusiv unul dintre hiturile Rihannei, ”Diamonds”. ”One man’s trash is another man’s treasure…so if it’s up to me, I’m gonna keep you forever”, canta Katy in aceasta piesa.

7. ”Birthday” are cel mai mare potential de a deveni hit. ”Am vrut sa realizez ceva pe care Mariah Carey l-ar fi pus cu siguranta pe primul sau album”, a declarat Katy Perry inainte de a prezenta piesa.

8. Piesa ”Love Me” este cel mai personal track de pe album si reprezinta ceva foarte important pentru Katy Perry. Piesa a fost produsa de catre Bloodshy, acelasi care a produs si unul dintre hiturile lui Britney Spears, ”Toxic”, si cu care Katy isi dorea foarte mult sa colaboreze. ”I lost myself in fear of losing you/…/ I know I have to love myself, the way I want you to love me”, sunt doua dintre versurile emotionante.

9. ”International Smile” a fost inspirat de catre Mia Moretti. DJ-ita este una dintre prietenele apropiate ale artistei, Katy chiar numind-o una dintre ”muzele” sale. Mia a realizat acum ceva timp un remix pentru piesa ”Peacock”, inclusa pe albumul ”Teenage Dream”.

10. ”Ghost” si ”By The Grace Of God” sunt cele mai sumbre piese de pe album. Ambele piese fac referire la relatia esuata a artistei cu fostul sau sot, Rusell Brand.

In afara de single-urile oficiale ”Roar”, care urcat pe primul loc in Billboard Hot 100 devenind astfel cel de-al optulea No.1 al sau, si recentul ”Unconditionally” cantareata americana a mai extras de pe albumul ”Prism” si doua single-uri promotionale, ”Dark Horse” feat. Juicy J si ”Walking On Air”.

Katy Perry a dezvaluit recent un lyric video emotionant al single-ului ”Unconditionally”. Realizat in alb-negru, in cadrul clipului este infatisata o femeie emotionata care ii canta partenerului sau de pe ecran puternica balada. Versurile ies din gura ei in timp ce se aude piesa. Se pare ca artista americana devine inovatoare si in materie de lyric video-uri. Pentru precedentul single, ”Roar”, a realizat un lyric video sub forma unei conversatii pe messenger.

Recente