Jucaria sexuala a lunii: We-Vibe Sync

Nu Rata

Ahoy! Este timpul jucariei sexuale a lunii si acesta este unul interesant pentru ca este luna masturbarii… si alegem ceea ce se numeste adesea „jucarie de cuplu”. Asta inseamna ca este conceput pentru a fi purtat in timpul sexului cu penetrare. We-Vibe Sync este o vibratie puternica cu dubla stimulare conceputa pentru cupluri, dar va vom dezvalui un mic secret: poate fi si mai bine cand va jucati cu el solo . Iata cateva detalii despre We-Vibe Sync si de ce l-am ales ca produs recomandat in aceasta luna.

Pssst! Poate fi prezentat ca o atmosfera de cuplu, dar este grozav pentru sesiunile solo!

Sincronizarea We-Vibe: De ce este zdravan

Jucariile de cuplu primesc multa presa si oamenii sunt cu adevarat interesati de ele pentru ca rezolva o problema foarte simpla care vine cu sexul cu penetrare: majoritatea persoanelor cu vagin nu se descurca. Asta nu inseamna ca nu le place, dar cand vine vorba de orgasm, clitorisul este acolo unde se afla si sexul cu penisul in vagin tinde sa lase acea zona putin substimulata.

Asadar, vin vibratoarele cuplurilor, care pot fi purtate in timpul sexului pentru a ajuta clitorisul sa atinga beatitudinea orgasmica, in timp ce penisul si vaginul se bucura de compania celuilalt. Este o idee grozava, dar a creat unele conceptii gresite, dintre care una este ca aceste vibratoare sunt doar pentru jocul de cuplu.

De fapt, am testat We-Vibe Sync – impreuna cu aplicatia We-Connect si am descoperit ca este foarte distractiv pentru jocul solo, mai ales acolo unde este implicata aplicatia. Iata cateva motive pentru care credem ca aceasta jucarie merita o mica sarbatoare:

Este realizat de We-Vibe

Baieti, suntem mari fani. We-Vibe nu face o multime de jucarii, dar asta pentru ca cele pe care le fac sunt bine concepute, bine concepute, bine facute si, ei bine, pur si simplu minunate in general. Consultati recenziile online despre aproape orice jucarie sexuala We-Vibe. Sigur, nu orice jucarie este ceasca de ceai a tuturor, dar nu veti vedea jucarii de la aceasta companie raspandite in mod universal nicaieri. Au testat aceste jucarii si le-au gandit bine. Aceasta companie nu doreste sa urmeze tendintele sau sa produca sute de produse despre care nimeni nu a auzit vreodata. Cand face o jucarie, inseamna asta. Respect, toti.

Este Puternic

Vibratiile mai mici ale clitorisului pot fi lovite sau ratate cand vine vorba de putere, dar aceasta vibratie nu este deloc slaba sau agitata. Are vibratii puternice si include trei setari de intensitate si sapte moduri de vibratie. Ah, si spre deosebire de multe alte vibratii de cuplu, include nu unul, ci doua motoare separate, unul in partea jucariei care se sprijina in afara corpului (pe clitoris) si unul in partea care se potriveste in interiorul corpului, impotriva punctul G. De asemenea, poti controla ceea ce se intampla cu fiecare brat in mod independent, ceea ce nu este doar o modalitate distractiva de a te simti, ci si te ajuta sa te asiguri ca gasesti un model, intensitate si decor care iti vor zgudui lumea.

Poate fi asociat cu o aplicatie

We-Vibe Sync poate fi asociat si controlat de o aplicatie si acea aplicatie, la fel ca toate produsele We-Vibe, este una buna. Am fost sceptici cand l-am testat, dar se imperecheaza usor, este super intuitiv si usor de utilizat si, desi s-ar putea sa nu crezi ca este distractiv sa folosesti o aplicatie in timp ce cobori, este de fapt genial cu un vibrator hands-free ca acesta.

Poate fi folosit fara maini

Ai inteles ca Sync este hands-free? Orgasmul fara maini este un fel de Shangri-La al masturbarii. Daca jucati solo cu Sync, factorul maini libere este, de asemenea, una dintre cele mai bune caracteristici ale sale. Designul jucariei include o balama reglabila, care ii permite sa se aseze pe corp. Sigur, s-ar putea sa doriti sa aruncati o mana pentru un pic de presiune suplimentara, dar va puteti bucura si de reglarea intensitatii si a senzatiilor de pe telefon, in timp ce vibratia isi face magie pe fundul vostru. Daca ati incercat vreodata sa jucati orbeste cu butoanele vibratoarelor de jos, nu dureaza mult sa vedeti asta ca o solutie mult mai buna!

Recente