Hobby-uri de nespus

Nu Rata

Asemenea verilor incomozi, exista si hobby-uri de nespus a caror existenta nu este un mit urban, ci mai degraba o realitate moderna care ni se intampla tuturor. Dar daca toti avem niste hobby-uri ciudate si jenante, de ce ne pasa atat de mult sa le ascundem de ochii publicului? Vezi, adica, daca toti avem haine care sunt calcate, de ce ne facem griji ca altii ne cunosc hainele la soare, am putea spune bine ca nimeni nu este perfect si ce conteaza daca lumea stie ca eu sunt un voyeur, ceea ce nu este cazul, vreau sa spun, ar fi extrem de penibil, in ciuda faptului ca sunt multi voyeuri.

Ieri ma certam cu un subiect de varsta mijlocie, a carui identitate mi s-a interzis categoric sa o dezvalui pe blogul meu, FB, internet, etc, si nu doar ca mi-a refuzat categoric posibilitatea de a-si dezvalui identitatea, ci mi-a cerut sa pastrez a ascuns.distractia sa nespusa si dureroasa, a vrut chiar sa ma cumpere cu cadouri exotice, pe care le-a acceptat, dar evident ca nu voi inceta sa arat hobby-urile nespuse ale horticulturii pe care le-a dobandit recent (incercarea de a restrictiona libertatea de exprimare, asa cum voi voi vedea, nu se poate); a face tam-tam mare, acela de a pune plante mici din momentul in care sunt seminte mi se pare distractiv, nu cred ca este deloc interesant, dar daca dureaza multe ore pentru a pregati tot ceea ce o planta are nevoie sa creasca din momentul in care este o samanta mica,Hidroponia este chiar la moda si, asa cum am spus la inceput, multi o fac, pentru ca ii este atat de jenat sa planteze floarea-soarelui, nu este o activitate exclusiva pentru batrane si nu este deloc ilegal, dar ii este ingrozit de socializare. sinucidere, despre care crede ca este confruntat cu hobby-ul mentionat, in ciuda satisfactiei pe care i-o ofera aceasta sarcina, el continua sa nege ca ii place.

Din fericire pentru mine, nu cred ca va citi aceasta nota si sunt liber de reclamatii si reclamatii viitoare. Bun pentru mine!

Toate acele argumente si dezbateri m-au facut sa ma gandesc la hobby-urile mele, in toate, si la acele activitati care imi ocupa mult timp si care imi dau satisfactie, am inceput sa ma gandesc la care sunt acceptabile social si care nu, si de ce mi-ar pasa de parerea sociala a altor oameni. Daca plecam de la premisa ca traim intr-o societate si ca opinia ei ne afecteaza intr-un fel, atunci este corect sa ne gandim ca tinem anumite ocupatii „murdare” departe de opinia publica pentru a evita cenzura si cumva sa fim relativ multumiti de oameni pacatosi.acte interzise si necunoscute in spatele usilor inchise.

Dar ce hobby-uri nespuse si condamnabile public sa pastram ascunse si care sunt pur si simplu activitati care nu se potrivesc cu rolul nostru social, adica hobby-uri moral gresite si hobby-uri care nu sunt tipice varstei sau sexului nostru, in sfarsit pentru ca conteaza atat de mult sa mereu fii corect, pentru ca este gresit sa te bucuri de voyeurism sau sex, masochism, sa fii swinger, sa plantam legume, sa mergi pe motocicleta, sa cantam in baruri de karaoke, da suntem cu totii liberi sa traim, atata timp cat nu daunam fizic sau moral. integritatea altei fiinte umane, atunci de ce suntem atat de preocupati de reprosurile sociale sau de ce vor spune despre mine.

Da, sa zicem ca este descurajat ca un barbat in varsta de patruzeci de ani sa planteze floarea-soarelui, ca o doamna sa se plimbe cu skateboardul sarind din sina in sina, ca un baiat gras sa invete patiserie; pentru ca suntem atat de duri cu toti acei oameni carora le plac prostiile, pentru ca trebuie sa radem in hohote de aceste situatii, de ce?

Dimpotriva, daca intalnim o persoana care iubeste sportul, el iese la o plimbare cu bicicleta si o alergare dimineata, toti spunem „WOW ce om grozav este, ar trebui sa faca la fel” ceea ce noi nu facem stii, nu analizam si nu intrebam este ca El pune atata pasiune sau efort in hobby-urile lui, poate o practica doar pentru moda sau pentru a se potrivi cu un grup, asta nu conteaza pentru noi, doar noi uite ce este de prisos, daca cineva ii place cinematograful si apreciaza fotografia, exclamam „bun hobby”, ceea ce nu stim este ca daca se uita de obicei la „Legly Blonde 2” in fiecare weekend si il petrece facandu-si fotografii cu telefonul mobil. Nu ne amintim niciodata ca lucrurile care sunt la indemana noastra sunt deja editate si facute pentru aprobarea societatii colective. Si presupunem ca oricine ne spune ca le place sa planteze „lucruri” este gay sau batran,

In primul rand, nu ar trebui sa ne pese prea mult ce cred oamenii despre noi, bineinteles, ar trebui sa ascultam intotdeauna criticile constructive care ne imbogatesc, dar atunci cand sunt comentarii al caror scop este pur si simplu sa ne stricam viata, nu ar trebui chiar sa-i asculte.

Si pentru ca merit (in sensul bun) parerea critica si negativa a societatii, cred ca voi fi primul care va spune cu voce tare si clar hobby-urile mele de nespus, ce mai, imi voi spune toate hobby-urile asa ca voi evita viitorul. santaj cu privire la activitatile mele zilnice:

Imi place sa scriu si uneori sa citesc, depinde de carte. Imi place sa inghit ca un porc ticalos si in exces tot ce ingrasa. Imi place sa fac sport si sa fac miscare. Sunt exhibitionist. Imi place sa spun lucruri grosolane, Mi se pare delicios.

Recente