Cumparaturi la preturi reduse si distractie pentru toate varstele!

Nu Rata

Intre 29 mai si 1 iunie, la Romexpo, Bucuresti, va avea loc Targul pentru cumparaturi reduse si distractie pentru toate varstele.

Inceputul verii aduce la ROMEXPO doua evenimente pentru publicul larg (TIBCO) Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Timp de patru zile, intre 29 mai si 1 iunie, in Pavilionul Central ROMEXPO, vizitatorii vor avea ocazia sa regaseasca intr-un singur loc o mare varietate de produse ce pot fi achizitionate la preturi avantajoase.

De la parfumuri si cosmetice pana la haine, accesorii pentru bucatarie si produse naturiste, cei care vor trece pragul TIBCO vor beneficia de reduceri speciale oferite de expozanti. Eveniment de traditie, TIBCO vine in acest an si cu un program de activitati sportive deschis oricarui doritor de miscare in aer liber.

Pentru ca evenimentul se desfasoara in apropierea zilei de 1 iunie, copiii vor gasi la KIDEX cel mai distractiv loc de joaca, prin intermediul atelierelor de pictura, a terenurilor de tenis special amenajate dar si prin momentele artistice desfasurate pe scena KIDEX. In plus, doritorii pot beneficia de plimbari cu masini de epoca pe parcursul tuturor zilelor de eveniment.

Nu ratati acest eveniment, sigur veti gasi cadouri pentru cel mic sau cea mica si in plus, va veti rasfata si voi ca parinti, iar copilul va avea o zi de vis!

Va asteptam, intrarea este gratuita!

Recente