Cum sa faci pe plac unei femei

Nu Rata

Cum ti-ar placea sa stii cum sa faci pe plac unei femei, atat in ​​dormitor, cat si in afara dormitorului? Daca ai fost intr-o singura relatie cu o femeie, stii ca trebuie sa existe un fel de secret in asta. La urma urmei, o multime de tipi care nu stiu cum sa multumeasca o femeie ies din joc sa cumpere lucruri si sa-si rearanjeze viata pentru a incerca sa castige favoarea unei femei.

Daca ti-ai dat seama ca acest lucru nu functioneaza si daca cauti niste sfaturi solide care te pot ajuta sa inveti cum sa atragi femeile si sa creezi conexiuni grozave cu ele, vei fi incantat sa inveti aceste sfaturi simple…

Cunostinte neobisnuite despre atractia feminina

Stiai ca unul dintre secretele cheie pentru a sti cum sa multumesti o femeie este sa nu te dai peste cap sa-i multumesti? Da, acest lucru ar putea suna contraproductiv. Dar femeile le fac teste barbatilor pentru a vedea daca el este suficient de barbat pentru a-si rezista sau sa se plieze sub presiune si sa faca tot ce poate pentru a-i multumi.

Femeile cauta un barbat care sa le protejeze si sa aiba grija de ei, asa ca atunci cand vine vorba de alegerea barbatilor de care sunt atrase, sunt mai predispuse sa aleaga un barbat pe care stiu ca nu-l pot conduce prea mult.

Asa ca a sti cum sa multumesti o femeie incepe cu a fi capabil sa recunosti cand esti testat si sa fii capabil sa ramai la propriile valori personale atunci cand esti. Daca poti face acest lucru cu incredere si certitudine, vei demonstra ca esti un barbat puternic si hotarat si ca vei fi capabil sa ai grija de femeia ta si sa o sustii.

Acest lucru va va face, de asemenea, mult mai usor sa preluati controlul asupra relatiei si sa o pastrati… care este rolul pe care majoritatea femeilor cauta un barbat pe care sa-l indeplineasca in viata lor.

Cum sa multumesti emotional unei femei

A sti cum sa multumesti o femeie din punct de vedere emotional este probabil cea mai dificila abilitate de stapanit pentru un barbat. Va cere sa intelegeti natura indirecta in care femeile comunica. Barbatii sunt mai mult ganditori de baza si ar prefera sa sara peste jocurile misterioase „ghici ce gandesc/simt”. Pe de alta parte, femeile isi doresc sa poti citi printre randuri, sa le stabilesti nevoile si sa fii barbatul care sa le indeplineasca.

Acest lucru poate fi foarte confuz daca nu intelegeti nevoile care sunt cele mai importante pentru femei: certitudinea si semnificatia. De unde stii ca acestea sunt cele mai importante? Atentie doar la publicitatea care este indreptata spre vanzarea de produse pentru femei care „indeplinesc” nevoile lor de securitate si de semnificatie. Companiile care scriu aceste lucruri cheltuiesc miliarde de dolari pe an pe cercetare pentru a determina ce nevoi sunt cele mai importante pentru cumparatorii lor.

Asa ca atunci cand femeia ta se asteapta sa-ti anticipezi nevoile, intreaba-te intotdeauna daca actioneaza dintr-o nevoie de certitudine sau dintr-o nevoie de semnificatie.

Cum sa multumesti fizic o femeie

Credeti sau nu, daca intelegeti cum sa multumiti o femeie emotional si daca ii puteti trece „testele”, ea va fi mult mai deschisa si sexual. Pentru femei, ceea ce se intampla in dormitor este punctul culminant al ceea ce se intampla in restul relatiei tale. Asa ca daca nu o multumiti emotional si nu va pozitionati ca un om de incredere si valoare, lucrurile nu vor merge bine nici in dormitor.

Recente