Barbatii pe care trebuie sa ii eviti!

Nu Rata

Il vezi, te atrage, te simti bine langa el si esti pe drumul cel bun pentru a incepe o relatie… frumoasa, crezi tu, insa inainte de a te arunca in bratele lui observa ce tip de barbat este si daca merita atentia ta. Sunt cateva tipuri de barbati cu care nu merita sa te incurci, deoarece nu iti vor da decat batai de cap. Prima impresie poate fi foarte gresita, asa ca fii atenta dupa urmatoarele caracteristici.

Snobismul. Este genul de persoana care se considera superior si care vrea ce-i mai bun de la viata. In compania lui te vei simti ca un accesoriu care ii completeaza tinuta. De cele mai multe ori, persoanele snoabe fac doar ce vor ei, cand vor ei, asa ca iti va fi destul de greu sa il convingi sa te urmeze intr-o aventura.

Zgarcit. Daca vrei sa platesti singura pentru absolut orice (facturi, cina la restaurant, cumparaturile saptamanale), atunci nu te va deranja sa stai langa un zgarcit. Insa vei observa in scurt timp ca nu se zgarceste doar cu banii, ci si cu complomentele, cu cuvintele frumoase sau cu cadourile din dragoste. Cu cat stai mai mult pe langa el, vei ajunge si tu sa ii preiei din conceptii, si in final veti fi doi zgarciti… fericiti.

Critic. Este acela care da vina pe toti pentru cea mai mica greseala, fara a avea argumente. Pur si simplu ii critica pe toti, considera ca nimeni nu face nimic bine (cu exceptia lui) si cauta motive de cearta. In cazul in care ii faci o critica, nu numai ca nu o va accepta, insa tot tu vei fi vinovata de greselile lui (pe care nu le va recunoste). Este un tip perfectionist, si asta cere si de la cei din jurul sau.

Absent. E langa tine, insa nu il simti, nu iti vorbeste si intre voi este o liniste asurzitoare. Ei bine, ai de-a face cu o persoana absenta, care nu va fii langa tine atunci cand ai nevoie. Ii place sa viseze, ai impresia ca este mereu plictisit si nu poti comunica cu el. Va trebui sa iti consumi toata energia si timpul incercand sa aflii ce se ascunde in spatele mastii si care ii sunt adevaratele sentimente.

Incapatanat. Vrea intotdeauna sa aiba dreptate, chiar daca asta inseamna ca se va certa cu toti prietenii. Nu suporta oamenii autoritari sau care ii spun ce sa faca. Vrea doar sa fie liber si sa nu intervina nimeni in rutina zilnica. Isi ataca in permanenta prietenii si pare mereu suparat pe viata, mai ales daca ceva nu iese exact cum a planuit.

Recente