A innebunit internetul cu pozele lui incendiare si socante! Vezi despre ce cunoscut model este vorba!

Nu Rata

Laurentiu Paicu are 24 de ani, este student in anul 6 la Arhitectura, designer, fotograf si model. A terminat Liceul de Arte la Deva si a continuat in domeniul Arhitecturii cu facultatea. Cine e, ce face, si ce planuri de viitor are? Afla in randurile de mai jos!

Inca de mic copil, interesele lui variau de la desen, pictura si sculptura si mai tarziu spre arhitectura, la design vestimentar, psihologie. A fost intotdeauna interesat de tot ceea ce iese din „normalitate”, dovada stau si sedintele foto incendiare pe care si le face.

Modeling-ul o parte din viata lui…

„Am inceput cu Modeling-ul de la o varsta destul de mica, datorita mamei mele care era pasionata. Indiferet cat de superficial ar suna, tot timpul am fost de parere ca aspectul fizic conteaza foarte mult indiferent de domeniu si prima impresie iti determina 50% din valoarea ta. Am o vorba – Prima impresie ii cea mai importanta si nimic nu face o impresie mai buna ca o camasa bine imbracata”, spune Laurentiu.

Pana la varsta de 24 de ani, tanarul model spune ca a avut parte de multe lectii de viata, dezamagiri si succese, dar a avut foarte mare noroc ca a avut parte de parinti minuntati care nu au fost niciodata incuiati si l-au sustinut in tot ceea ce a facut si va face.

Laurentiu are forme de invidiat, iar antrenamentele la sala si o vointa de fier l-au transformat intr-un model de succes.

„Cel mai important lucru ii sa crezi in tine, sa inveti din esecuri dar sa nu ti cont de ele si poti face orice.” – Laurentiu Paicu.

A lucrat pentru Catalin Botezatu…

Pasionat de modeling, Laurentiu a lucrat pentru diverse agentii din tara, dar si pentru cunoscutul designer roman Catalin Botezatu.

„Nu am fost niciodata fan sa lucrez pentru o agentie anume…. freelance-ul mi s-a parut mult mai comod, dar am lucrat cu mai multe agentii pe parcursul timpului, una fiind MModels care ei m-au recomandat la Catalin Botezatu si asa am ajuns sa lucrez si cu el”, ne-a declarat tanarul model.

„Pff….. sincer, de pe la 7-8 ani am avut primul contact cu domeniul, cand m-a dus mama la un casting pentru ceva haine de copii. Dupaia am facut o pauza, m-am ocupat mai mult de scoala si am revenit in domeniu de prin clasa a XI-a, cred, din insistentele unor colegi de liceu”, isi aduce aminte Laurentiu despre inceputurile lui in modeling.

Pasionat de fotografie si tot ce iese din „normalitate”…

„Aici cam tot mama ii de vina:))… obisnuia sa imi fac foarte multe poze cand eram destul de tanar si m-a corupt oarecum. Apoi cand am inceput liceul de arte am devenit mai documentat si am devenit pasionat de cativa fotografi renumiti (Steven Klein, David LaChapelle, Annie Leibovitz) care mi-au deschis ochii foarte mult spre domeniu si am continuat in paralel cu celelalte pasiuni pe care le am”, ne-a dezvaluit Laurentiu.

Pe viitor se axeaza pe Arhitectutra si Design…

Tanarul, de origine din Oradea, are multe planuri de viitor si isi doreste foarte mult o cariera in Arhitectura si Design.

„Planurile sunt multe… acuma daca ii sa le realizez pe toata vom vedea, dar o sa am incredere in mine, o sa merg cu capul sus si speram ca o sa fie bine. Am primit recent pe langa alte oferte, o propunere de la un pictor Italian , pentru a-mi cumpara imaginea , sa faca un portret cu mine pt expozitia lui din Noiembrie din New York. Dar suntem inca in negocieri. Iar modelingul si foto-modelingul sunt mai mult un hobby/pasiune a mea, tot timpul mi-a placut atentia, nu am fost niciodata o persoana care sa stea ascunsa in umbra, voi continua cu siguranta cu ele ca mi se pare un domeniu frumos si artistic, dar pentru viitor axarea mea principala este Arhitectura siDesignul”, spune Laurentiu.

Articolul următorRepere biografice

Recente