Partidul verde Partidul verde

Campania 50 x 500 pentru strângerea celor 25.000 de semnături

Feb 8th, 2011 | By | Category: Articole

Campania 50 x 500 pentru strângerea celor 25.000 de semnături

necesare înregistrării Partidului Mişcarea Verzilor


Pe data de 31 ianuarie 2011 am început să dăm amploare unei campanii, care se extinde în din ce în ce mai multe judeţe, pentru a strânge cele 25.000 de semnături necesare înregistrării formaţiunii noastre politice.

Această campanie va fi impulsionată în următoarele 50 de zile (în intervalul 8 februarie – 29 martie) printr-o mobilizare a celor peste 90.000 de prieteni, susţinători şi simpatizanţi de pe conturile noastre de FACEBOOK, dar şi a cât mai multor cunoscuţi şi prieteni care nu sunt indiferenţi la mersul lucrurilor în ţara noastră şi care se regăsesc în valorile pe care le promovăm… Sunt deja judeţe unde ritmul strângerii semnăturilor este foarte bun, dar e nevoie de o mobilizare extinsă pentru a finaliza campania repede.

Obiectivul acestei noi construcţii politice este acela de a împrospăta mediul politic din România şi de a susţine şi apăra o serie de principii şi valori democratice necesare unei societăţi care aspiră la un standard ridicat de civilizaţie şi prosperitate.

Suntem hotărâţi să reuşim, într-un timp relativ scurt, să construim această nouă formaţiune politică pentru a putea participa la scrutinele din 2012 cu şansele unui rezultat bun la alegerile locale şi pentru a intra în parlament şi la guvernare.

Este nevoie de o formaţiune autentic ecologistă în administraţia locală, în legislativ şi în guvern pentru creşterea generală a nivelului prestaţiei politice în România şi pentru a implementa politici publice energice pentru apărarea drepturilor fundamentale, protejarea mediului, promovarea educaţiei şi a cercetării ştiinţifice, susţinerea sistemului de sănătate, crearea de locuri de muncă prin proiecte de dezvoltare durabilă în diverse zone ale economiei, şamd.

Primul pas este acela de a strânge cele 25.000 de semnături necesare înregistrării partidului. Menţionăm că în marea majoritate a ţărilor UE un partid poate fi înfiinţat cu câteva zeci sau sute de membri fondatori. Doar România îngrădeşte drepturile politice încât pretinde un număr atât de mare de semnături. Din acest punct de vedere România este asemeni Khazahstanului…

Aşadar te invităm alături de noi… Ceea ce este de făcut nu reprezintă un lucru greu, dar miza lui este importantă. Cu toţii suntem îngrijoraţi de mersul rău al lucrurilor în ţara noastră. Acum avem ocazia chiar să facem ceva!

Tabelul pentru strângerea semnăturilor este aici. El trebuie doar printat şi completat cu semnăturile dumneavoastră şi ale prietenilor şi cunoscuţilor dumneavoastră care vor să dea o şansă acestei noi formaţiuni politice.

Coordonatorul la nivel naţional şi cei judeţeni sunt menţionaţi în partea stângă a paginii şi pot fi contactaţi pentru a li se preda apoi semnăturile strânse. Oricâte veţi reuşi să colectaţi sunt importante şi vă mulţumim pentru ele.

Pentru a participa activ la construcţia Mişcării Verzilor, dincolo de procesul strângerii semnăturilor, vă puteţi oferi datele de contact aici pentru a vă implica direct în diverse acţiuni şi campanii alături de noi.

Detalii suplimentare despre principiile de organizare şi valorile asumate de către Mişcarea Verzilor găsiţi aici.

Bucureşti, 8 februarie 2011


Contact:

Claudiu Crăciun

Co-Preşedinte

clcraciun@yahoo.com

0744.811.564


Remus Cernea

Co-Preşedinte

remuscernea.ro@gmail.com

0727.583.594

2 comments
Leave a comment »

  1. […] This post was mentioned on Twitter by verziibistrita, Remus Cernea. Remus Cernea said: Dragi prieteni, vă invităm să susţineţi acest efort necesar strângerii celor 25.000 de semnături pentru a… http://fb.me/zsj0rBTx […]

  2. Va sustin neconditionat, sunteti ultima noastra sansa si credem in voi!

Leave Comment