Partidul verde Partidul verde

Pagina mea de Facebook este pe locul 1 în România la secţiunea politică

Jan 16th, 2011 | By | Category: Comunicate

Pagina mea de Facebook este pe locul 1 în România iar cea a

Mişcării Verzilor pe locul 3, la secţiunea politică,

în clasamentul întocmit de www.facebrands.ro


În clasamentul întocmit de www.facebrands.ro la secţiunea politică, pagina mea este pe locul I cu 27.927 susţinători, iar pagina Mişcării Verzilor este pe locul III cu 10.905 susţinători.

Pe locul 2 se situează pagina preşedintelui PNL, Crin Antonescu, cu 15.633 susţinători, pe locul 4 este pagina Preşedintelui României, Traian Băsescu, cu 8.681 susţinători, iar pe locul 5 este pagina Ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, cu 8.592 susţinători.

Acest interes deosebit pe Facebook pentru pagina mea şi a colegilor din Mişcarea Verzilor arată potenţialul major pe care oferta noastră politică o are pentru societatea românească. Acolo unde putem să ne facem cunoscut mesajul reuşim să atragem atenţia şi să obţinem suportul unui număr din ce în ce mai mare de persoane.

Succesul celor două pagini de Facebook se datorează în mare măsură colegului meu Cezar Maroti care este administratorul acestora şi care şi-a dovedit din plin profesionalismul!

Alegerile din 2012 reprezintă momentul în care dorim să intram în Parlamentul României şi chiar într-o coaliţie de guvernare pentru a putea pune în practică viziunea politică verde. Vrem şi avem capacitatea de a contribui substanţial la o guvernare responsabilă şi eficientă pentru a apăra oamenii şi mediul.

PS: Numărul mare de susţinători pe Facebook a făcut posibilă o campanie de succes, şi anume obţinerea a peste 1.000.000 de vizualizări pe parcursul unei săptămâni a materialelor postate pe pagina mea de Facebook. Detalii aici…


Bucureşti, 16 ianuarie 2011


Remus Cernea

Co-Preşedinte Mişcarea Verzilor

www.remuscernea.ro

www.facebook.com/remus.cernea

remuscernea.ro@gmail.com

0727.583.594

0753.523.002


3 comments
Leave a comment »

 1. Felicitari si la mai mare …

 2. Offtopic, nu stiu daca esti la curent cu faptul ca maicile criminale din cazul Tanacu au fost eliberate conditionat, criminalul Corogeanu urmand a fi si el eliberat in aprilie 2012.

  http://www.ziare.com/stiri/crima/exorcizarea-de-la-tanacu-trei-dintre-maicute-au-fost-eliberate-1068879
  http://www.realitatea.net/trei-dintre-calugaritele-exorciste-de-la-tanacu-au-fost-eliberate_792062.html

  Ma gandeam ca Asociatia Umanista ar trebui sa ia o pozitie ferma in privinta acestuia si sa faca o campanie pentru servirea intregii pedepse. Si-asa au luat pedepse nepermis de mici, daca era vorba de niste tigani, criminali de drept comun, care torturau o bolnava psihic in continuu timp de trei zile poti fi sigur ca nu mai vedeau lumina zilei, dar deh, “sfintiile lor” au statut privilegiat in “gradina maicii domnului”.

  Imi aduc aminte ce efect a avut pozitia societatii civile la prima tentativa de gratiere a lui Miron Cozma, sunt sigur ca ati reusi sa atrageti si alte organizatii de partea voastra.

  Te felicit pentru tot ce faci si sper sa tii cont de aceasta sugestie.
  Succes!

 3. Felicitari, e nevoie de Miscarea Verzilor in parlamentul Romaniei si pe urma…… chiar mai sus !

Leave Comment