Partidul verde Partidul verde

Obiectiv – peste 1.000.000 de vizualizări pe săptămână ale paginii mele de pe Facebook

Jan 9th, 2011 | By | Category: Comunicate

Obiectiv – peste 1.000.000 de vizualizări pe săptămână

ale paginii mele de pe Facebook


Luni, 10 ianuarie 2011, voi iniţia o campanie fără precedent în România prin care doresc să demonstrez, o dată în plus, potenţialul politic al reţelelor de socializare şi al internetului.

În săptămâna 10 – 16 ianuarie 2011 mi-am fixat obiectivul ca pagina de Facebook http://www.facebook.com/remus.cernea să primească cel puţin 1.000.000 de vizualizări pe parcursul celor 7 zile (aproximativ 150.000 de vizualizări pe zi).

Prin această campanie pe Facebook voi începe pe scară largă, alături de colegii mei din Mişcarea Verzilor, efortul de strângere a celor 25.000 de semnături necesare înregistrării formaţiunii noastre politice.

Detaliile privind strângerea de semnături, inclusiv formularul sunt pe site-ul Mişcării Verzilor aici. Materialele au fost postate pe site-ul nostru, nu întâmplător, în data de 22 decembrie 2010.


După cum se ştie, România are cele mai restrictive legi electorale din Uniunea Europeană şi solicită cele mai multe semnături pentru înregistrarea unei formaţiuni politice – 25.000 ceea ce plasează ţara noastră în rând cu Khazahstan, spre exemplu. Democraţiile europene cer de la câteva semnături, până la câteva sute, maximum 1.000.

În acest moment sunt politicianul român cu cei mai mulţi simpatizanţi pe Facebook, peste 27.672, iar numărul acestora creşte constant.

Mişcarea Verzilor din România se bucură în acest moment de simpatia a 10.710 de persoane, fiind partidul cu cei mai mulţi susţinători pe Facebook…


Mişcarea Verzilor la lansarea oficială din 3 octombrie 2010

din Piaţa Revoluţiei

(Foto de Gabriela Ghircoiaş)

Postările de pe pagina mea de Facebook sunt articole politice, economice, sociale şi de mediu din presa română şi internaţională, comunicate privind activitatea politică a Mişcării Verzilor, ştiri ştiinţifice, recomandări culturale printre care se numără “Cartea săptămânii”, “Filmul săptămânii”, “Formaţia/muzicianul săptămânii”.

Spre exemplu, recomandarea la lectură în săptămâna 3 – 9 ianuarie a fost: “Lustrum – Cicero: pe culmile gloriei” de Robert Harris, recomandarea la vizionarea unui film a fost pentru “Începutul” (“Inception”), iar cea muzicală a constat în câte 3-4 clipuri zilnice ale trupei Scorpions.

Pe lângă postări, menţin un dialog constant cu susţinătorii şi au loc adesea dezbateri animate pe diverse teme. Singura condiţie pentru participarea la acest dialog este limbajul civilizat şi respectul faţă de partenerii de discuţie.

După fiecare zi voi posta pe site-ul meu o captură de ecran care va arăta câte vizualizări (Daily post views) s-au înregistrat în ziua precedentă.

Liviu Mihaiu – Preşedintele de Onoare al Mişcării Verzilor, la lansarea oficială din 3 octombrie 2010

(Foto de Dinu Guţu)

Mulţumim tuturor celor care vor promova această iniţiativă pe parcursul săptămânii viitoare şi care vor vizita pagina mea de Facebook sau o vor recomanda prietenilor de pe cea mai importantă reţea de socializare.


Bucureşti, 9 ianuarie 2010


Remus Cernea

Co-Preşedinte Mişcarea Verzilor

www.remuscernea.ro

www.facebook.com/remus.cernea

remuscernea.ro@gmail.com

0727.583.594

0753.523.002

3 comments
Leave a comment »

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Remus Cernea, Remus Cernea. Remus Cernea said: Dragi prieteni, vă invit să ne sprijiniţi, vizitând cât mai des această pagină şi promovând iniţiativa obţinerii… http://fb.me/BoJLVnW8 […]

  2. […] Aşa cum am anunţat aici, îmi propun atingerea a peste 1.000.000 de vizualizări pe parcursul a ş… […]

  3. […] PS: Numărul mar ede susţinători pe Facebook a făcut posibilă o campanie de succes, şi anume ob… […]

Leave Comment