Partidul verde Partidul verde

Conferinţa de presă – Alegerile parţiale din Hunedoara: Victoria populismului împotriva democraţiei

Dec 9th, 2010 | By | Category: Comunicate

MIŞCAREA VERZILOR

Vă invită la o

CONFERINŢĂ DE PRESĂ

Alegerile parţiale din Hunedoara: Victoria populismului împotriva democraţiei.

Vineri, 10 decembrie 2010, ora 12.00

La sediul Grupului pentru Dialog Social (Calea Victoriei nr. 120)

Temele abordate sunt:

1. Concluziile privind alegerile din judeţul Hunedoara unde candidatul independent Remus Cernea a obţinut un rezultat bun în zonele urbane ale Colegiului nr. 3 (predominant rural – 75%) depăşind trei partide printre care şi unul parlamentar – UDMR. Spre exemplu în secţia 183 (Călan) a obţinut 3,16, în secţia 181 (Călan) 2,93, în secţia 210 (Haţeg) 2,76. Vor fi prezentate informaţii despre practicile nedemocratice (inclusiv oferirea de mită electorală) ale PNL, PDL şi PSD utilizate în aceste alegeri şi argumentele pentru cele două noi procese iniţiate privind neconstituţionalitatea a două articole din Legea electorală nr. 35/2008.

2. Demararea campaniei de strângere a celor 25.000 de semnături necesare înregistrării Mişcării Verzilor.

3. Decizia ruşinoasă a României care este singura ţară membră a Uniunii Europene care nu participă vineri 10 decembrie 2010 cu ambasadorul din Norvegia la decernarea premiilor Nobel pentru pace.

Contact:

Claudiu Crăciun – Co-Preşedinte clcraciun@yahoo.com 0744.811.564

Remus Cernea – Co-Preşedinte remuscernea.ro@gmail.com 0727.583.594

4 comments
Leave a comment »

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Miscarea Verzilor, Remus Cernea. Remus Cernea said: Vineri, 10 decembrie, ora 12.00 – Conferinţă de presă a Mişcării Verzilor: Alegerile parţiale din Hunedoara:… http://fb.me/w0kftMTa […]

  2. Vineri, 8 decembrie? Vineri e 10!

  3. Am modificat 8 cu 10… Mulţumesc…

  4. domnule remus cernea, desi initial v-am apreciat si am crezut in dvs, ma vad nevoit sa-mi modific atitudinea, in speta din cauza declaratiilor dvs care se vor “liberale” cu privire la ziua nationala a Romaniei, si mai ales referitoare la doleantele maghiarilor ce traiesc in aceasta tarisoara…mi se pare de neconceput ca un politician roman sa accepte tacit, ba chiar sa aprobe jocurile facute de UDMR, vesnic la guvernare si vesnic insetat de putere, scopuri pentru care se preteaza la numeroase compromisuri si tavaliri in noroi…imi permit sa gandesc ca e posibil ca si dvs, in momentul in care ati ajunge la putere, sa va lasati balacarit si prada unor interese personale meschine, si sa uitati cu totul de starea de spirit si atitudinea ce o promovati in momentul de fata!
    degeaba postati pe facebook melodii de la led zeppelin sau nightwish si lansati apeluri pentru sustinerea wikileaks, cand eu am ajuns la dvs pe blog prin intermediul unui blog unguresc ce indeamna subtil la invrajbirea celor doua popoare si care nu suporta ziua de 1 decembrie deoarece in mintea lui semnifica doar infrangerea stramosilor lui!!! imi este greu sa cred ca din postarea domnului respectiv dvs ati inteles ca el indeamna la reconciliere…daca este asa, cu atat mai mult ma dezamagiti!
    in incheiere va mai spun doar ca nu mai am nevoie sa va mai vad postarile pe pagina mea de facebook si cu siguranta votul meu fie va merge la altcineva, fie nu va mai merge deloc!

Leave Comment