Partidul verde Partidul verde

Apel către hunedoreni: “De Moş Nicolae daţi cadouri copiilor voştri şi o nuia politicienilor incompetenţi şi corupţi”

Nov 27th, 2010 | By | Category: Comunicate

Apel către cetăţenii judeţului Hunedoara:


“De Moş Nicolae
daţi cadouri copiilor voştri
şi o nuia politicienilor
incompetenţi şi corupţi”


Unii dintre dumneavoastră locuiţi în Colegiul uninominal nr. 3 din Hunedoara care cuprinde Ţara Haţegului – Călan – Ţinutul Pădurenilor şi aveţi şansa ca, prin votul din 5 decembrie 2010, să demonstraţi întregii Românii că doriţi o altfel de politică decât cea arătată de principalele partide în ultimii 20 de ani. Că doriţi o politică seriosă, echilibrată, raţională, centrată pe respect faţă de cetăţean şi pe apărarea drepturilor şi intereselor acestuia. Că nu vă veţi lăsa amăgiţi de promisiunile populiste privind creşterile iluzorii de salarii şi pensii cu care principalele partide încearcă să îi amăgească pe cetăţeni în campaniile electorale.

Dar apelul meu la implicare se adresează tuturor locuitorilor din judeţul Hunedoara! Chiar dacă nu domiciliaţi pe raza Colegiului nr. 3, poate că aveţi prieteni, rude, cunoştinţe acolo pe care le-aţi putea contacta şi cărora le-aţi putea sugera să voteze pentru o schimbare de substanţă în politica din România.


Pentru ca acest afiş să ajungă la 6000 de locuitori din judeţul Hunedoara puteţi face donaţii paypal aici:

http://bit.ly/Donate-Remus

sau prin transfer bancar în contul în contul deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank – Agenţia Bucur Obor

IBAN: RO75 RZBR 0000 0600 1193 7221.

Este suficient ca doar cca 10% dintre cei 53.000 alegători din acest colegiu să vină la vot şi să-mi acorde încrederea lor! Aş câştiga aceste alegeri şi aş confirma dorinţa reală a cetăţenilor români de schimbare în politică.

Un număr mare de voturi pe care le-aş obţine la aceste alegeri ar fi semnalul că în România este posibilă o schimbare politică. Că se poate realiza o breşă pentru o primenire a actualei clase politice care a adus România în dezastru şi o menţine acolo fără perspectiva unei ieşiri din acest marasm generalizat.

Hunedoara, 28 noiembrie 2010


Remus Cernea

Candidat independent la alegerile parţiale din Colegiul nr. 3 Hunedoara

www.remuscernea.ro

www.facebook.com/remus.cernea

remuscernea.ro@gmail.com

0727.583.594

0753.523.002

4 comments
Leave a comment »

 1. Stimabile in afara de haina rosie cum i-ti dicteaza credinta marxista nu ai nimic cu Mos Nicolae care penru voi marxisti si Sf Nicolae pentru crestini .

  Fa-te pierdut in intunericul lipsei de lumina din care vii onm fara fata asa cum arati in propiul afis..

  Vasile Bouleanu .

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Miscarea Verzilor, Remus Cernea. Remus Cernea said: Apel către hunedoreni: “De Moş Nicolae daţi cadouri copiilor voştri şi o nuia politicienilor incompetenţi şi corupţi” http://fb.me/EQ3t9tPA […]

 3. Nene Bou leana,ma lasi perplex. Bravo, nu credeam ca mai pot trai asa ceva. Iti multumesc.
  In primul rand iti recomand reluarea studiilor de clasa a patra cat sa inveti sa scrii corect in limba romana,limba ce ar trebui sa-ti fie materna daca judecam numele ca origine.
  In al doilea rand: Mai studiaza mataluta si pe Marx si nu te mai lasa influentat de barfe auzite la colt de coada la lapte. Sunt convins ca poti fi si tu un creator ,dar nu mai fi un falsificator al informatiilor certe pe care le poate afla,prin suprapunere si comparatie, orice copil ce poate tasta deja “Google”.
  Sfantul Nicolae devine “Mos Nicolae” odata cu imprumutarea caracteristicii de daruitor si aducator de cadouri ori nuia. Esti confuz, dar ai timp sa-ti revii. Hai, sus cu moralul! Sarbatori fericite!!

 4. @ 1.Vasile Bouleanu – Nume predestinat, ce sa-i faci….

Leave Comment