Partidul verde Partidul verde

Remus Cernea – Diploma pentru cea mai bună campanie prezidenţială online

Dec 24th, 2009 | By | Category: Comunicate

Remus Cernea – Diploma pentru cea mai bună campanie

prezidenţială online

Astăzi, revista publicaţiei electronice Optimal Media, mi-a conferit Diploma pentru cea mai bună campanie prezidenţială online.

Le mulţumesc pentru acestă recunoaştere publică a eforturilor noastre colegilor mei din echipa cu care am lucrat îndeaproape în această campanie online: Silviu Dumitru (Secretar General al Partidului Verde), Antonio Momoc (Şef de campanie şi de strategie electorală), Cătălin Teniţă (realizatorul site-ului www.remuscernea.ro), Cezar Maroti (administrator al conturilor Facebook şi Twitter), Monica David (administrator al contului hi5), Dan Cimpoieşu (materiale video), Adrian Călugăru (comunicare şi relaţia cu media), Eddy Petrişor (comunicare şi administrare site), Victor Gavril (comunicare şi copywritting), Mădălina Ţuluga (comunicare), Andrei Băloiu (creaţie şi design online), Vlad Ilaş (comunicare www.youtube.com) şi tuturor celorlalţi voluntari care s-au implicat făcând o muncă excepţională care a impresionat pe scară largă şi care a fost realizată pro-bono.

Le mulţumesc şi tuturor celor care:

– într-un timp foarte scurt de la iniţierea conturilor m-au susţinut pe Facebook unde acum sunt peste 5700 de suporteri, hi5 – apoape 2000 de prieteni, twitter – peste 1000 de followers,

– au vizitat în număr mare site-ul www.remuscernea.ro care a fost timp de două săptămâni consecutiv nr. 1 la secţiunea politică pe www.trafic.ro având doar în cursul lunii noiembrie 87.370 de vizite,

– mi-au trimis numeroase mesaje pe e-mail şi care au postat comentarii la materialele publicate de către mine şi echipa mea

– au scris articolele şi au postat bannere de susţinere pe blogurile personale,

au căutat pe google informaţii despre mine, astfel încât, ca număr de căutări pe google, l-am depăşit până şi pe preşedintele Traian Băsescu.

Media online a avut, de asemenea, un impact major asupra ariei de promovare a campaniei mele prezidenţiale online. Unele articole sau materiale despre candidatura mea de pe www.realitatea.net , www.hotnews.ro , www.ziare.com, Evenimentul zilei sau Voxpublica au ajuns printre cele mai citite şi comentate, iar filmarea în care mi-am prezentat cele 10 angajamente luate în campanie a devenit cea mai vizionată dintre materialele postate pentru turul I al alegerilor prezidenţiale pe www.alegeri.tv cu peste 10.000 de vizionări.

Cred că am demonstrat împreună cu echipa mea că există încă speranţă de schimbare în România şi de construcţie a unei alternative politice la actuala clasă politică. Că sunt mulţi tineri receptivi în a susţine o alternativă serioasă şi credibilă. De asemenea, că încă sunt oameni care pentru o idee nobilă sunt dispuşi să facă eforturi enorme şi să se angajeze total într-un astfel de demers.

Calitatea campaniei online a fost remarcată şi de presa internaţională şi reprezintă o importantă premisă pentru construcţia politică a Partidului Verde în viitor.

PS: vă invit să semnaţi şi să promovaţi online petiţia privind Roşia Montana grav ameninţată de dorinţa guvernului Boc de a susţine explotarea minieră pe baza de cianuri a firmei Gold Corporation!

Remus Cernea

Preşedinte Executiv al Partidului Verde

remuscernea.ro@gmail.com

www.remuscernea.ro

Tags: , ,

6 comments
Leave a comment »

  1. Felicitări. \m/

  2. […] Domnului Remus Cernea, pentru cea mai buna campanie prezidențială online […]

  3. Super, am vazut ca m-ati mentionat si pe mine, mersi mult dar sa schimbati numele: este Andrei Băloiu nu Andi Băloiu.

    Multumesc.

  4. si, poate mai important este ca ai avut CEA MAI CURATA campanie din ultimii 20 de ani!

  5. Felicitari!

  6. […] urmă cu o lună am primit şi diploma pentru “cea mai bună campanie electorală online” din partea publicaţiei online Optimal […]

Leave Comment