Partidul verde Partidul verde

Veniţi mâine la 12:00 la Universitate să împărţim materiale promoţionale!

Nov 19th, 2009 | By | Category: Articole, Video şi audio

Mâine, 20 noiembrie, la ora 12:00 vă invităm să ne întâlnim la Staţia de metrou Universităţii, la ieşirea dinspre TNB.

Mâine, 20 noiembrie la ora 12:00 ne vom întâlni la staţia de Metrou Universitate la ieşirea spre TNB să împărţim fluturaşi şi alte materiale promoţionale. Dacă susţineţi candidatura lui Remus Cernea vă intăm să veniţi în număr cât mai mare la întâlnire!

S-au printat multe materiale promoţionale (afişe, fluturaşi). Cine doreste să ia materiale promoţionale şi să le distribuie într-o altă zonă, poate să vină mâine sau chiar şi azi la sediul Partidului Verde din Bucureşti, Sos. Oltenitei, nr. 188.

Mulţumim!

16 comments
Leave a comment »

 1. si in brasov???? ce facem???

 2. Trimite, te rog, un mail la office@verzii.ro, rezolvăm cumva.

 3. Parerea mea e ca e putin cam tarziu pentru asa ceva,trebuia inceputa de vreo 2 sapt o astfel de actiune, si trebuiau intalniri in toate marile orase ale tarii.
  Probabil pe viitor.

  Oricum ai votul meu si al prietenei mele.
  SUCCES!

 4. scriu acum!

 5. Putem noi mediatiza prin intermediul net-ului….Ne putem influenta parintii care au incredere in noi si mai ales bunicii. Mai sunt cateva zile:impreuna suntem puternici! Ah si ce rau imi pare ca nu pot fi maine la intalnire…plec din localitate pentru o zi. Dar pentru sambata se organizeaza ceva? Vreau sa vin si eu sa sprijin candidatura verde!:)

 6. @cri: Poţi trece azi pe la sediu şi să iei materiale promoţionale să le distribui acolo unde mergi.

 7. Uite ca am avut dreptate in ceea ce te priveste , domnule Crenea> te-ai facut remarcat prin inteligenta, elocinta, incredere in fortele proprii si speranta care este si a noastra a celor mai in varsta sa apara cat mai multi TINERIII CURATI sa ne reprezinte si pe noi parintiiii adevarati ca de hahalerele astea de partide ne-am saturat!!! Felicitari inca odata pentru prestatia de la TVR1. Mi-as fi dorit din toata inima sa te vad intr-o confruntare cu traian basescu.
  Apropo: mi-a placut figura cu haina….si cu parul, fata de altii care NU AU!!!!!!! ha, ha, ha…

 8. de ce nu mergeti diseara toti candidatii la confruntare!
  cine a hotarit sa fie 3 ?cu ce drept?
  Vadim se duce si neinvitat…
  Mergi si tu si discuta cu ceilalti candidati…sa vedem cum ies din asta alesii poporului

 9. In ploiesti au aparut afisele. sunt super tari!!!
  Bravo esti vizibil pe toate panourile!!!

  Te sustin si am informat si prietenii mei despre candidatura ta!!

  Vreau sa se faca schimbarea asta!!!
  vreau sa avem o legislatie, care sa nu fie schimbata din 4 in 4 ani sau din 5 in 5.
  Vreau sa merg la CIRC nu sa il vad in fiecare zi la tv, caci aceste guvernari “perenice” au promovat show-bizul-politic nimic altceva!

  Te vreau PRESEDINTE pentru ca VERTICALITATE si INTELIGENTA!
  Te vreau PRESEDINTE pentru o ROMANIE responsabila!
  Mult succes!

 10. Consider că întâlnirea de azi dintre cei trei candidați este un atac la adresa democrației din România.
  Nu este normal ca presa să dea de înțeles că nu are sens să votezi pe altcineva decât cei trei, toți candidații trebuie să aibă aceleași drepturi.
  Consider că noi, susținătorii unui alt candidat decât cei trei, ar trebui să protestăm astăzi în fața palatului parlamentului împotriva acestui atac la democrație.
  Mă refer la un protest individual și nu la ceva organizat pentru a nu putea fi acuzați că nu avem aprobare.
  Nici acum 20 de ani nu am avut autorizație să protestăm.
  Poate facem întâlnirea de la 19:00 la palatul parlamentului.

 11. bună ziua,
  am căutat informaţia pe site şi n-am găsit-o (poate fi o sugestie să o afişaţi mai “accesibil” undeva): pe cine aţi pune prim-ministru, şi de ce?
  mulţumesc.

 12. În Giurgiu, singurele afișe cu Cernea, două la număr, tipărite și lipite de mine acum 4 zile tocmai au fost astupate de alte afișe. În Giurgiu nu am găsit decât 2 locuri de afișaj, am decis să nu lipesc pe copaci și stâlpi.

 13. @explorish

  Remus a declarat in mai multe emisiuni ca optiunile lui pt un prim ministru ar fi Liviu Voinea sau Adriana Dutescu … bineinteles daca acestia doresc …( nu stiu daca s-a discutat cu ei )

  … Remus a mai declarat si ca datorita situatiei de criza ar accepta si un premier propus de majoritatea parlamentara, cel mai important lucru fiind sa avem un premier/ guvern ca sa se poata aplica masuri anticriza…

 14. nu afisele si fluturasii ne ajuta, cu toate ca astea sunt singurele clasice mijloace care functioneaza de ani de zile, dresand astfel populatia cu mesaje tintite psihologic direct in zonele cele mai alterate si vulnerabile ale constiintei sociale, indepartandu-i fortat cu privirea si cu gandul de la candidatii care nu folosesc aceste mijloace pentru ca nu au bugete, la cei care taie copacii si arunca zeci de mii de EURO pe niste hartii electorale..le spun sincer..ca mi-e rusine…dar asta aud de cand sunt mic.. o expresie tipic romaneasca.. La m–e domnilor candidati, care taiati copaci si-i lipiti pe stalpi!

  Sper si cred in oamenii care chiar voteaza o schimbare…

 15. eu sint din botosani ,daca aveam materiale.raspindeam in tot orasul…la turu 2 vin la bucuresti la sediul dumneavoastra.

 16. @remus
  Abia acum am vazut ca mi-ai scris.Ah si ce rau imi pare…Trec azi pe la voi…

Leave Comment