Partidul verde Partidul verde

Preşedintele nu trebuie să fie Superman!

Nov 9th, 2009 | By | Category: De pe bloguri

Remus Cernea către Ciutacu: Preşedintele nu trebuie să fie Superman! O idee care nu va plăcea nici candidaţilor, nici alegătorilor! Mulţi români aşteaptă soluţii miraculoase de la Preşedinte. De fapt, Preşedintele are ca sarcină esenţială în fişa postului să asigure buna funcţionare a celorlalte instituţii ale statului, prin echilibrarea tendinţelor de încălcarea puterilor din partea acestora.

3 comments
Leave a comment »

 1. Salut sau bunaseara sa fiu mai protocolar.
  Eu ma tot uit la sondajele din jurul meu si nici in urma cu 5 minute pe realitatea era un sondaj INSOMAR si culmea nu apareati pe acea lista nici macar pe o pozitie. 🙂

  Ma mira faptul da sa va zic eu cum sta treaba 🙂
  Daca intrebi un politician cati romani sunt in Italia sau in Spania vor spune, a pai cateva zeci de mii poate 1-200.000 maxim. Adevarul sunt in afara peste 2 mil de romani. In familia mea 2 si in altele asemenea si lista este foarte mare si nu sunt de la sat ci dintr-un oras mare *IASI

  Si in tot cercul meu de cunoscuti pe cine intreb voteaza Remus Cernea sau mai bine zis verdele ca nici nu iti stiu bine numele 🙂 si la fel ca ei, daca te-am vazut o data sau de doua ori in vreo emisiune TV.
  Deci din punctul meu de vedere aveti cel putin locul 5 sau 4 si cred ca cu ceva efort si mai multa mediatizare si imaginatie aveati sanse la un loc 3!

  Initial ma sfatuise sa votez o tipa roker insa i-am dat flit, cred in primul rand ca nu a stiut cum sa va reprezinte o imagine pozitiva, insa vedeti dv. o emisiune TV face cat mult mai multe pareri auzite asa in stanga si dreapta.

  Motivele pentru care am sa votez RC? Daca din 96 nu am mai mers la vot pentru ca intradevar nu aveai pe cine alege, acum merg deoarece vad ceva nou si chiar vreau sa dau o sansa noului. 🙂
  In micul meu cerc de prieteni si care credeti-ma nu e mic, cei tineri sunt alaturi de dumneavoastra si vreau sa subliniez eu nu am facut nici loby si nici reclama pentru careva dintre ei in favoarea dumneavoastra, ci asa au considerat ei ca vor merge la vot. Doar prin franturile pe care le-au vazut la TV au putu sa isi faca o impresie asupra cine este si ce reprezinta RC.

  Din punctul meu de vedere aveti foarte mari sanse si nici nu stiti…
  Acum imi vine in minte o fraza a unui film celebru “soarta favorizeaza mintile luminate”.
  Multa sansa in directia in care ati apucat. Succes!
  AL Iasi

 2. buna seara din Germania!felicitari Domnule Cernea ca aveti curajul sa candidati! inseamna f. mult pt. mine sa stiu mai exista si astfel de oameni in Romania ! Mult mult SUCCES!!!!!!!!!

 3. Salut..si eu il votez si informez lumea,dar cam tarziu aparitia la TV.Toti de pe aici vad ca sunt aproape siguri ca Remus nu are sanse..fac f rau. sanse sunt daca vrei ceva cu adevarat sa faci o schimbare. Romania trezeste-te..se mai poate face ceva..un inceput nou..mai tanar..daca nu faci nimic cum vrei sa obtii ceva..misca, da din coate,informeaza-te, lupta pt ceea ce iti doresti.Sunt ff multi care zic..as vota dar nu cred ca are sanse..daca ati sti cate comentarii de genul am auzit..cred ca s-ar aduna peste 1000 in 2 zile..dar putin cu putin se face mult..daca u crezi ca el e bun ce conteaza ca altii au bani si aparent nu sunt sanse..intai fa ceva.Daca in loc sa se comenteze nesansa s-ar da mai departe entuziasmul si informatia despre calitatile lui ar fi un total succes.Cu oameni de genul lui Remus, tineri su idei inovatoare,eu cred ca avem sanse la o noua Romanie, verde, proaspata, tanara educata si moderna. Opinia mea. Chiar si in guvern ar merita un post daca nu este ales presedinte, sper ca cineva sa vada in el si in multi alti tineri ca el, o sansa pentru decentza si inflorire a tarii.

Leave Comment