Partidul verde Partidul verde

Remus Cernea, un politician ca oricare altul?

Oct 8th, 2009 | By | Category: De pe bloguri

Remus Cernea şi-a dezamagit alegătorii ratând prima promisiune din campanie: nu şi-a dat foc! Sau dacă alegătorii şi susţinătorii săi i-au cerut să nu o facă, aşa cum lui Băsescu cetăţenii i-au cerut să nu renunţe şi să nu demisioneze, presa chemată în faţa Televiziunii publice a fost dezamăgită definitiv de această promisiune. Dezamăgiţi au fost şi jandarmii că nu au folosit bastoanele, băieţii de la forţele de ordine şi siguranţă pentru că nimeni nu a fost reţinut şi mai ales pompierii pentru apa economisită.

Vezi fotografiile şi continuarea articolului!

Tags: , ,

4 comments
Leave a comment »

 1. De-abia acum am auzit despre tine. Nu mi se pare ca esti nimic altceva decat un om care vrea o bucata din placinta. Te prostituezi pentru atentie la televiziuni, si dupa acest esec electoral, pentru ca nu vei ajunge presedinte, sper sa iti dai foc si sa arzi. Pentru ca daca o sa faci asta, eu o sa votez pentru tine.

  Votez pentru oricine isi toarna benzina in cap si isi da foc… si, desigur, sufera arsuri de gradul 3 pe toata suprafata corpului si supravietuieste.

 2. ba Pangasus macar asta nui comunist, dati foc daca nu-ti convine!!!!!!!

 3. …de ce ar fi trebuit ma pangasus ma sa auzi de Remus ca doar nu e cantaret de manele ca si aia pe care ii stii tu si pe care ii iubesti de atata amar de vreme? Da ma pangasus de iliescu ai auzit?…dar de adrian nastase? Voteaza cu astia tu ma bolsevicule!.Apropo ce nume e asta pangasus?, ei fi vreun star rock de care nu a auzit nimeni sau e prenumele tau?…bla

 4. B.C.Deva
  [(Au ) + (Ag )] – (C≡N)
  Poate prin procedee anteindustriale – minerit tradiţional, …şteamp, troc, … – să vezi ce turism eficient ar ieşi la Roşia Montană dacă e bine organizat – fiecare turist ar putea încerca participarea şi poate dă peste el ,,norocu’ ăl bun”… contra unei sume !?!
  Să vină EI să-l ia nu să li-l dăm noi !
  Oricum – de ce ni-e frică nu scăpăm…şi nici nu vom scăpa !
  Aşa că…
  1• Din frontul de lucru minereul să fie împachetat imediat (în containere corespunzătoare) şi transportat – fie cu trenul, fie auto sau nava l ori chiar aero – ( !,,navigabilizarea” Mureşului pe Tisa la Dunăre şi de aici spre Constanţa sau / şi Amsterdam ! şi…)
  2• Astfel, e c o l o g i z a r e a z o n e i se uşurează considerabil
  3• Devine necesară îmbunătăţirea infrastructurii de transport (1•)
  4• Ajuns la doritori, minereul poate fi tratat aşa cum ni se propune nouă – adică ! ,,ecologic” . Ei – cei râvnitori de aur , – ACOLO la ei să-l tehnologizeze cum vreau ei şi să se ecologizeze cât doresc iar pe noi, AICI să ne lase ,,ne-beneficiarii’’ tehnologiei aceleia;
  şi ne-îmbunătăţitori de natură…(vrem ,, împreună cu natura’’ – nu deranjatori (stricători) de natură şi nici promiţători cum că poate cândva, vom fi cumva reparatorii ei …)
  •….Măcar aşa ne-am alege şi noi cu ceva infrastructură…
  …de-o fi una de-o fi alta
  CUM E SCRIS ŞI PENTRU NOI…
  ! Aurul şi-Argintul nostru
  TOT, – da ‘ TOT – nu-i pentru noi …
  N.B. Banii promişi nouă pentru aur să NU fie administraţi de Guv. Rom ci aceia – care se vor bucura de AUR – să realizeze ,,navigabilizarea’’ Mureşului, infrastructura de transport (auto, feroviară şi aero) ; altfel ŢARA se va alege cu ce mai rămâne DUPĂ ce se vor umplea multe buzunare !
  N.B …,,Uscăturile ” din parlament (şi nu numai) nu aacceptă nici o licărire de înVERZIre în schimb acceptă (PD-L-ul?) să fie hONORaţi !

Leave Comment